Webteksten - tekstbureau Letterzaken Apeldoorn

Met mijn commerciële ervaring, marketingkennis en specialisatie op gebied van SEO-teksten schrijf ik graag jouw website-teksten. We bespreken dan wat er past bij je bedrijf, jezelf en jouw website. We selecteren gezamenlijk enkele zoekwoorden en eventueel stel ik op basis van onderzoek voor om bepaalde zoekwoorden aan te passen. In sommige gevallen worden er namelijk veel vaktermen gebruikt, wat al gauw leidt tot teksten die niet door iedereen worden begrepen. Vaktermen kunnen hierbij leiden tot het verlaten van de website.

Website-teksten en de vindbaarheid van uw site

Verder draagt de tekst op jouw website bij aan de vindbaarheid in de zoekmachines. Waar je vroeger nog gebeiteld zat met een goede URL, ontkom je er tegenwoordig niet aan rekening te houden met zoekmachine optimalisatie. Bedenk zelf maar wat je doet wanneer je een product, dienst of bedrijf zoekt. Valt het kwartje? Dan is het duidelijk dat je met de juiste zoektermen de tekst van je website opbouwt. Zonder daarbij afbreuk te doen aan de kwaliteit van de tekst. De daadwerkelijke inhoud is het belangrijkst, de tekst SEO maken is de volgende stap.

Er zijn twee mogelijkheden wanneer wij samen met je website-teksten aan de slag gaan. De eerste is dat teksten door jou zelf worden aangeleverd en ik deze voor je redigeer. De tweede mogelijkheid is dat ik alle teksten schrijf. In dat geval geef je de benodigde informatie en eventuele links. Als tekstschrijver werk ik namelijk het best en snelst met wat bagage. Jouw informatie geeft richting en inspiratie. Dit traject zal echter wel kostbaarder zijn, omdat er tijd zit in het schrijven van de teksten, overleg en eventuele aanpassingen.

Rest de vraag: Wil je met de teksten de juiste snaar raken? Wil je teksten die taalkundig goed zijn? Wil je aandacht voor de juiste zoektermen? In al deze gevallen kan Letterzaken wat betekenen. Neem dus nu contact op voor nadere kennismaking.[/three_fourth]
Website teksten - tekstbureau Letterzaken Apeldoorn