Iedereen kan teksten schrijven. Oké, er zijn uitzonderingen, maar als je kunt lezen, is er 99% kans dat je kunt schrijven en dus stel ik even heel ongenuanceerd dat je teksten kunt schrijven. En ik ga niet oordelen of jouw teksten goed of slecht zijn. Waarom zou ik? Wel kan ik fungeren als tekstschrijver wanneer je moeite hebt met het opstellen van teksten. Niet iedereen weet het te formuleren zoals ze het zelf zouden willen. Geeft niet, hoeft namelijk ook niet. Ieder zijn vak.

Teksten voor je website en meer

Voor je website wil je goede teksten. Deze moeten je doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie. En je wilt gevonden worden in de zoekmachines. Kun je zelf teksten schrijven, dan kun je ervoor kiezen deze te laten redigeren en optimaliseren. Heb je zelf geen tijd om webteksten te schrijven, of is er een andere reden om het niet zelf te doen, dan schakel je een specialist in. Ook andere soorten teksten vergen hun eigen benadering, die je wellicht zelf niet kunt vatten.

Daarom is er Letterzaken, ik schrijf de teksten graag voor je. En dat begint met luisteren. Ik hoor graag wat je te vertellen hebt, om het daarna te vertalen naar een sterke geschreven tekst. Jouw verhaal, jouw woorden, mijn tekst. Jij vertelt, Ik schrijf. Grenzen zijn er niet. Ik ben gevestigd in Apeldoorn, maar ik werk grenzenloos. Dus als je een tekstschrijver nodig hebt, ben je bij mij aan het juiste adres.

Letterzaken, jouw tekstschrijver uit Apeldoorn

Ik heb plezier in het vak van tekstschrijver. En juist wanneer het moeilijk wordt, haal ik voldoening uit een goed eindresultaat. Want geloof mij wanneer ik stel dat het tekstschrijversvak niet altijd eenvoudig is. Ook niet voor mij. Niet altijd tenminste. Daarom geldt ook: ieder zijn vak. Dat van mij is tekstschrijver en ik vertel graag wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen. Letterzaken is gevestigd in Apeldoorn, maar ik werk landelijk. Ik houd het liefst wel op een persoonlijke manier contact. Dat kan telefonisch of online via Skype of Google Hangouts. Voor intensieve trajecten kom ik graag naar jouw bedrijf toe. Ik denk liever in mogelijkheden dan in beperkingen.

Heb je vragen? Ben je geïnteresseerd in wat ik voor je kan doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.